Victoria Beckham #1

Victoria Beckham #2

1201034989

 

Endnu en tegning af Victoria Beckham.. Har vidst haft en mindre obsession.. 😉 Denne tegning er fra 2008, ligesom den forrige jeg har vist jer.. Denne tegning er lidt mere skitseagtig i forhold til, hvordan min tegnestil normalt er, men forelskede mig i billedet, som jeg har tegnet efter, så skyndte mig bare at tegne det..

Det er oftest sådan jeg finder de billeder jeg vælger at tegne – der er bare noget ved billedet, der fanger mig..

Lige nu arbejder min skønne kæreste på, at få min gamle scanner til at virke.. Der findes slet ikke drivere der virker til de nyere Windows, så han ville lige se, om ikke han kunne fixe et eller andet smart.. Min dejlige nørd 😉 Men min scanner er også over 10 år gammel, så tiden måtte jo komme, hvor det skulle ske.. Jeg blev bare så ked af det over det, fordi den scanner bare er så fantastisk god, når jeg skal scanne mine tegninger – den får alle detaljerne med, hvor andre scannere gør tegningerne alt for lyse, så de mister detaljer og farve.. Så jeg håber, at min kæreste kan fixe det.. Det ville bare være SÅ fantastisk! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victoria Beckham #1